Top

BeauCaire®

BeauCaire® producten onderscheiden zich nadrukkelijk van de zgn. ‘natuurcosmetica’. Sommige natuurlijke ingrediënten kunnen immers allergische reacties, vroegtijdige huidveroudering en andere huidziektes veroorzaken. Bovendien worden er dikwijls chemisch/synthetisch geproduceerde ingrediënten zoals conserveringsmiddelen in ‘natuurlijke cosmetica’ gebruikt. Om deze ingrediënten huidvriendelijker te doen lijken worden ze dan soms misleidend omschreven als ‘natuuridentiek’. Dat betekent niets meer dan dat deze stoffen ook in minuscule hoeveelheden in de natuur voorkomen. Voor de gezondheid van uw huid biedt dit echter geen enkele garantie. Gifstoffen komen óók in de natuur voor, zijn dus natuurlijk, maar daardoor nog niet gezond voor de mens. Om U een optimale kwaliteit, bescherming en werking, en daardoor een langdurig gezonde en mooie huid te kunnen garanderen, was het daarom absoluut noodzakelijk een nieuwe en betere kwaliteitsstandaard in te voeren.
Cleansing Milk
Cleansing Milk
Voor elk huidtype
Deze huidvriendelijke reinigingsmelk reinigt uw huid grondig zonder uit te drogen. Ze is geschikt voor elk huidtype, en kan ook gebruikt worden bij een zeer gevoelige huid en om uw oog make-up te verwijderen. Revitaliseer na gebruik uw huid met BeauCaire® Tonic Lotion.
Face Cleanser
Face Cleanser
Voor elk huidtype
Indien u voor de diepte reiniging van het gezicht een schuimende wasgel verkiest, die ook de poriën doet verkleinen, dan raden we u dit product aan. Bevat zeer milde en huidcompatibele ingrediënten. BeauCaire® Tonic Lotion is hierop de ideale aanvulling.
Tonic Lotion
Tonic Lotion
Geschikt voor alle huidtypes. Verfrist uw huid en zorgt voor het herstel van de pH-waarde en daardoor het terug vernauwen van de poriën na het gebruik van de Cleansing Milk of Gel. Nu is de huid klaar voor de volgende stap.
Intensive medium
Intensive medium
Voor de normale en gemengde huid
Deze lichte crèmes bevatten de ingrediënten die de veeleisende huid nodig heeft en die de huid beschermen en verwennen: intensieve verzorgende oliën en werkstoffen zoals ceramides, vitamine E, vitamine A, D- anthenol en urea.
Intensive tea tree
Intensive tea tree
Een lichte doch intensieve verzorgende crème voor de normale tot vetarme en onzuivere huid. Speciaal met tea tree tegen puistjes. Bijzonder aanbevolen voor gebruik na BeauCaire® Liposome Tea Tree.
Cream Mask
Cream Mask
Intensief reinigend, kalmerend en herstellend masker op basis van Kaoline, ook bekent als "helende aarde". Bij het verwijderen van het masker worden onzuiverheden van de huid weggenomen. Vitamine E, D-panthenol en Urea ondersteunen de verzorgende werking van het product.
Face & Body Peeling
Face & Body Peeling
Dode huidcellen op het gezicht en het lichaam worden zachtjes maar doeltreffend verwijderd zonder de huid te kwetsen. Voorkomt de vorming van mee-eters en onzuiverheden. De werkstoffen van de hierna opgebrachte BeauCaire® producten worden beter opgenomen door de huid waardoor de conditie van de huid nog sterker wordt verbeterd.
Sun Lotion Factor 12
Sun Lotion Factor 12
Deze uitzonderlijk huidcompatibele zonnelotion verzekert u van een uiterst effectieve bescherming tegen excessieve blootstelling aan UV-straling. Een combinatie van verschillende werkstoffen zoals Vitamine E, minerale pigmenten voor lichtreflectie (zinkoxide en titaniumdioxide) en een beschermingsfilter tegen straling (octocrylene) verzekeren u van een goede en gezonde huidbescherming tegen de schadelijke werking van vrije radicalen, UV-straling en lichtreflectie. Factor 12 filtert al 85 % van de UV-straling weg,
maar staat toch toe dat de huid een gezonde bruine kleur kan krijgen.
Baby & kids cream
Baby & kids cream
De huid van baby’s en jonge kinderen vraagt om speciale verzorging en bescherming. BeauCaire® babycrème biedt een combinatie van huidcompatibele werkstoffen speciaal geselecteerd voor de jonge huid, zoals Vitamine E, D-panthenol, Alantoine, Lactic Acid en verzorgende en voedende oliën. Vanzelfsprekend bevat deze crème, net zomin als de andere BeauCaire® producten, chemische conserveringsmiddelen, parfum of minerale olie. Hierdoor wordt uw kind niet al van op jonge leeftijd belast met deze voor de huid ongewenste stoffen.